[People’s Sociale Zekerheid Bureau] De derde afgestudeerd ondernemend concurrentie in Naqu blijft

[People’s Sociale Zekerheid Bureau] De derde afgestudeerd ondernemend concurrentie in Naqu blijft

  Student training scene. Ondernemerschap is om te doen wat ze willen doen in de droom, zodat ze zullen blijven vechten, waardoor het veranderen van de baan van het leven, en het cre?ren van een onverwachte leven.

Met de voortdurende ontwikkeling van de samenleving, zijn er meer en meer jongeren begonnen met de weg van het zelfstandig ondernemerschap.

Door ondernemers, ze niet alleen op zoek naar de richting van het leven, maar ook leiden de droom en de waarde van het leven, en leiden de ontwikkeling van de samenleving, het winnen van uitbarstingen van de mensen in uw omgeving … 25 november georganiseerd door de volksregering van de NAVO City, Naqu stad Human Resources en Sociale Zekerheid Bureau, de afgestudeerden van Naqu stad Co-organisatoren, Tibet Daily Tibet Media Group, de derde gegradueerde ondernemend concurrentie, de derde academicus ondernemend concurrentie, 39 groepen van de deelnemende projecten zijn besteed over de scène, zijn er 16 voor de groep vermelde project succesvol gepromoot. Na drie dagen van concentratie training, zal de finale officieel geopend in Naqu radio en televisie op de middag van de 29e. Op dat moment zal het Xinhua News Agency passeren, zal de Tibet Client, Tibet Business Daily Weibo, Tibet Business Daily Video No., Tibet Supervisor, etc. live uitgezonden. De verslaggever heeft ook een bezoek aan de 16e deelnemers en event werkgroepen in de finale, en de uiteindelijke voorbereiding is om de laatste voorbereidingen te treffen om de laatste voorbereiding van de finale te verzekeren.

  "Ik bracht het" project slaap gezondheid kussen", heb ik veel geleerd van de praktische kennis en vaardigheden, en nu ben ik het schrijven, of nu is er een schrijven, of je nu Er is een groot aantal verbeteringen en verbeteringen in persoonlijk spreken mogelijkheden, dus ze hebben er alle vertrouwen in de finale. ik kijk ernaar uit om met uitstekende prestaties in de finale, en de deelnemers zijn ontlasting.

  De verslaggever geleerd dat 1 de eerste prijs is ingesteld, 2 tweede prijzen, 3 derde prijzen, en 10 aan te moedigen prijzen, de hoogste prijs van 100.000 yuan.

Het winnen van de concurrentie, follow-up krijgen de gelegenheid om de regio, afgestudeerden van de stad te genieten, en voldoen aan de voorwaarden kan ook de mogelijkheid hebben om zich te vestigen in de desbetreffende ondernemende incubatie basis om beter te genieten van ondernemerschap diensten.

  De lamp van het leven wordt ontstoken door enthousiasme, en de boot van het leven is te danken aan het harde werk. De piek van de wedstrijd is over te openen, en de 100.000 yuan prijs zal uiteindelijk door te brengen? Laten we afwachten en zien! (Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。