"Help" komt eraan, maar het is niet blij op het eiland …

"Help" komt eraan, maar het is niet blij op het eiland …

18 november (Wen / Jiang Tao) Volgens het rapport New York Times, zei US Pfizer de lokale tijd op dinsdag, het is van toepassing op een noodsituatie van het Amerikaanse voedsel- en drugsadministratie (FDA).

Klinische onderzoeken bevestigden dat dit medicijn de ziekenhuisopname of het overlijdensrisico van ernstige risicovolle volwassen pati?nten aanzienlijk kan verminderen. Dit nieuws wekte niet veel golf op het vasteland van China, maar veroorzaakte TSI.

Central News Agency meldde dat dergelijke orale medicijnen kunnen worden gebruikt als een vroege thuisbehandeling, die helpt bij het voorkomen van ziekenhuisopname en dood van moeder, die naar verwachting nieuwe wapens van anti-Vloys wordt, en landen met beperkte vaccin of lage inenting, ook zal een belangrijke anti-v.curgy zijn.

De regio waar het inocoatietarief laag is, inclusief Taiwan. Het zogenaamde high-end vaccin in de kracht van de Volksrepubliek China heeft geen internationale erkenning ontvangen vanwege ernstige problemen in het goedkeuringsproces. Om de mensen te vergemakkelijken, hebben de autoriteiten een golf van deuren gemaakt, zodat bijna 770.000 mensen die al high-end vaccins hebben geraakt, kunnen worden gemengd met andere internationaal erkende vaccins. Dit wordt bijna aangekondigd dat het vorige high-end vaccin verslagen is, waardoor de mensen tot high-end vaccin overbodig zijn. Daarom hebben Taiwanese media zich gericht op de voortgang van dit medicijn.

Elke boodschap zal echter vervormd in de politieke ecologie van het eiland. Recruiting De "vrije tijden" -rapport dat Pfizer in een verklaring zei dat het bedrijf andere farmaceutische bedrijven in staat zal stellen Paxlovid te produceren, die aan 95 landen over de hele wereld levert, die de bevolking over 53% van de wereld bestrijkt.

Het rapport zei ook dat een internationaal niet-gouvernementele organisatiepersoneel zei dat landen zoals China, Argentini?, Thailand werden uitgesloten.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。