Twee Snow Leopard "Morning Bezoeken" Hydropower Station

Twee Snow Leopard "Morning Bezoeken" Hydropower Station

Originele titel: Two Snow Leopard "Morning Bezoek" Hydropower Station onlangs, de bewakingscamera van een hydropowerstation in Sintan Yuugu Autonomous County, Gansu Province opgenomen een speciaal "duty log": twee sneeuwluipaarden bezocht in de ochtend. Hoewel dit de afgelopen jaren niet het eerste "nauwe contact" is in de Qilian Mountain, maar de situatie van Snow Leopard Stay is nog steeds erg zeldzaam.

  Laihhe Hydropower Co, Ltd, SUIBU, SUIBUUU Autonome County, Snow Leopard, bevindt zich in het qilian-gebergte. Het is te zien aan de monitoringvideo. Om 6 uur op de 18e zijn zwarte schaduwen ‘squat’ buiten de poort van het hydropowerstation, "knijpen" van de deur.

Binnenkort is een andere zwarte schaduw ook inkomen.

Op dit moment is het personeel de camera aangepast en toonde het beeld duidelijk het toneel van twee sneeuwluipaarden in het hydropowerstation.

  Toen het personeel van de dag, Chen Hai, Chen Hai, vertelde verslaggevers dat ze vonden Snow Leopard-sporen bij routine-inspecties. "Begin denken is een vos, en ontdekte toen dat het luipaard werd ontdekt.

"Chen Haiyang zei, er zijn vaak rock schapen om te bezoeken, Snow Leopard ziet nog steeds.

  Giant Panda Qilian Mountain National Park Gansu Provinciale Administratie Zhangye Branch Wildlife Plant Management Branch, Ma Fu, na het zien van de video, bevestigde de "identiteit" van de sneeuwluipaard.

Ma Fu zei dat na de rectificatie van de ecologische omgeving van Qilian Mountain, de figuur van zeldzame wilde dieren, waaronder sneeuwluipaard, vaak vastgelegd door infraroodcamera’s, en zelfs meerdere keren met menselijke "positieve ontmoetingen." Dit toont aan dat de regionale ecologie is verbeterd, en de habitat is verbeterd.

  Ma Fu is van mening dat de huidige Snow Leopard-activiteit een tekenen van uitbreiding heeft, maar in het algemeen verschijnen Snow Leopards in het menselijke activiteitengebied, is niet gebruikelijk. Ma Fu zei dat als je echt sneeuw leopards in het wild ontmoet, je een verdere veiligheidsafstand moet behouden, geen provocatie, threat revisie.

(Volgens Xinhua News Agency) (Editor: Yian Yizhen, Gao Hongxia) Deel meer mensen om te zien.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。