Van het geluid van het oor naar het oor, de rij, de rivier, de nieuwe ERA-beschaving oefenen nieuw verhaal

Van het geluid van het oor naar het oor, de rij, de rivier, de nieuwe ERA-beschaving oefenen nieuw verhaal

  "Vandaag zijn de partijen allerlei governance, wat de fijne traditie van onze partij is … Laat elke partijleden spirituele kracht van de geschiedenis trekken, dus injecteren dus oneindige vitaliteit en vitaliteit in het land om te revitaliseren." Onlangs, Qiuliang dorp, Town Xiaonanhai, Qijiang District De Times Civilization Practice Station Standard Run Group heeft een "kaart" -actie van het onderwijs van de partij geschiedenis gelanceerd. Door de culturele veranderingen in de constructie van Nanhai Dashang te beoordelen, het aanmoedigen van Party-leden om de mouwen op te halen.

  Hoe de stem van het feest "vliegen in het huis" te maken, kun je het oor in de hersenen binnengaan? Sinds dit jaar gebruikt het district Qijiang een verscheidenheid aan predikingsmethoden, zoals uitzendmedia, internetcommunicatie en sfeeropstelling. Service en andere predikers en bereiken aanzienlijke resultaten.

  Om een ??feestgeschiedenis, "Card" -merk aan te bouwen, aantrekt meer dan 500 miljoen mensen om "Scenario, de geschiedenis ‘Live’ te bezoeken, is een typisch kenmerk van de New Era Civilization Practice Office (Station) Long Party History.

"De relevante persoon die verantwoordelijk is voor het ministerie van Propaganda-afdeling van het Minjiang District Office, introduceerde dat de rode bronnen van de rivier, de talrijke soorten, zowel revolutionaire sites als de revolutionaire onderwijsbasis, zoals de enige residentie van Watervind, Hongjun, Wutao.

Tegelijkertijd, afhankelijk van het nieuwe ERA Civilization Practice Centre, Office, Station en Red Schools in het huis, en de rode school in het huis ", wordt de feestgeschiedenis" Punch "uitgevoerd op de resterende site van de Rode Sites . Guide Party-leden en kaders om naar "Card" te komen, in de sfeer van de scène, het gevoel van ceremonie, laat de partijleden en kaders meeslepend onderwijs zijn, waardoor de aantrekkingskracht van het leren van de partij effectief de aantrekkingskracht van het onderwijs, de geschiedenis van de partij worden verbeterd Uit te breiden van "binnen" naar de overgang "buiten".

  Om de publicatie van de massa’s beter te laten, leert de partijgeschiedenis "Punch" volgens de lokale folk-douane, gebruikt het verhaal, 诵, raakt het snelle bord, spreekt drie zinnen, zang, vraag en antwoorden, enz. Voer de feestgeschiedenis uit voor gewone mensen het kleine verhaal, de kennis van de partijgeschiedenis, de geschiedenis van vandaag, de nationale geschiedenisliederen, enz. De partijgeschiedenis onderwijst de communicatievermogen, leidende kracht en invloedrijke invloed van "Punch Card". Alle nieuwe tijden Civilization Practice (station) voert op het terrein "kaart" -video uit en records "kaart" -video, die wordt vrijgegeven uit het nieuwe ERA Civilization Practice Center in allerlei soorten platforms, laat meer partij geschiedenis verhalen door de Netwerk dat duizenden huishoudens binnenkomt, waarbij de ontwikkeling van de Party History-educatie van "onderstrepen" tot "online" wordt bereikt. Tot nu toe heeft de Minjiang-district de directeur van het nieuwe tijdperk van het nieuwe tijdperk van Township Streets, 22 District-level-afdelingen, de hoofdleiders van de feestgeschiedenis, "Card" -video, zijn deze video’s in Wechat, Shake ". Publiek account, tv, enz. Het platform is vergelijkbaar met dezelfde frequentie en het volledige netwerk heeft meer dan 500.000 mensen, waardoor een breed belang en een sterk antwoord is.

Daarnaast is het dorp (gemeenschap) New Age Civilization Practice Weer "Card" -video ook uitgezonden. Introductie van sociale deskundige bronnen om de "Shuangbai" -deskundige "zes lezingen" vrijwilligerservice in het ganszwembadstad, 8 uur elke ochtend, 6 uur ‘s avonds, de "grote luidspreker" van het dorp, de " Grote spreker "klinkt op tijd en om de partij aan het dorpsbewonersbeleid te presenteren; in Bai Township, elke" 1, 6 "is" Market Day ", ge?ntegreerd Baoti-steden een aantal middelen om" ALL (1, 6) een aantal middelen te bouwen "Serviceplatform, het combineren van de publiciteit en de massa’s om praktische dingen te doen, de publiciteit van de wet te versterken, de" longe "van de kaders en de mensen te bevorderen; in het algemeen, door sociale deskundige bronnen te introduceren, cre?ert het een ‘dubbele honderd’ Experts ‘Vrijwilligerswerkmerk.

"De relevante persoon die verantwoordelijk is voor het ministerie van Propaganda-afdeling van het districtskantoor van Minjiang, vertrouwt op de nieuwe ERA Civilization-praktijk" Dubbelehonderd "experts (het theoretische beleid predikende experts, 147 kennis- en vaardighedentrainingsexperts), uitvoerig" theorie uitvoeren , beleid en wetten, gesproken over wetenschap en technologie, gezondheid, typische, "zes lezing" vrijwilligersdiensten voor de hoofdinhoud. Bijvoorbeeld om het "Chongqing-beschavingsgedrag promotie-verordening" in de dorpsgemeenschap te bevorderen, 17 september, Bai Township Uitgenodigde "Double Hundred" Expert Wang Lei gaf de geboorte aan de publieke vertegenwoordigers van verschillende dorpsgemeenschap: "Huang Dai Niang, nu heeft de township gebouwd station Garbage-overslag, het afval bevindt zich niet in de voorkant van het huis, is het in de huis, is het een huis? "" Het is zeer comfortabel, en de beschaafde gewoonte is veel beter. "

"Huang Da Niang is blij om het tafereel in de scène te beantwoorden, in het geval, het prognostische personeel interpreteert de taal, pleiten voor de massa’s om bewust beschaafde beleefdheid te oefenen, anderen te helpen, het milieu, enz. Te beschermen, aanmoedigen, aanmoedigen Dorpsbewoners spreken beschaafde woorden, doen beschaafde dingen, en doen beschaafde mensen, en blijven doordringen in de douane.

  Deskundigen van meer dan 200 "Double Hundred" gebruiken de combinatie van "Spreken, zingen, spelen", "Theory + Literair + Vrijwilligers Service" Combinatie in het orgel, het landelijke, gemeenschap, ondernemingen, campus.

Tot nu toe heeft LIJIANG meer dan 1300 scènes van "zes lezingen" georganiseerd en 30 geciviliseerde praktijken in het hele district, en 219 beschaafde praktische station-dekking bereikt 100%. Werk er hard aan om in december een grootschalige besneeuwde feministe te cre?ren, wandelen in de straten van de Qijiang City, en overal in de weg lopen, en het leren van onderwijspropaganda slogans.

"Hoewel het weer koud is, zijn deze slogans warm en zullen ze de drijvende kracht van de strijd inspireren.

"De relevante persoon die verantwoordelijk is voor het ministerie van Propaganda Department of the Minjiang District Office, ge?ntroduceerd door een sfeeropstelling, media propaganda, activiteitsorganisatie en fijne temperament, enz., En streven naar Ontdek de ontwikkeling van het nieuwe tijdperk en de nieuwe look van Lijiang. Onder hen, in de sfeeropstelling, de hoofdweg, het openbare plein, de transportsite, de gemeenschap van de rivier en andere belangrijke punten van de stad, en 3.800 mensen, enz. , het vieren van de 100-jarig jubileum van de oprichting van de Communistische Partij van China. Meer dan 3.200 ;; 3.600 socialistische kernwaarden zoals socialistische kernwaarden in de stad, gemeenschap gemeenschap, park Plaza, enz. Tijdens de tijd, Belangrijke pagina geopend "Worstelen 100 jaar weg Qihang Nieuwe Journey" Belangrijke Meeting Spirit, Propaganda-meldingen van verschillende afdelingen op alle niveaus, meer dan 3.500 gerelateerde manuscripten, en vieren de 100-jarig jubileum van de oprichting van de Communistische Partij van China, die de " Forever and Party ", de massa-thema-onderwijsactiviteiten, vertrouwen op de Lijiang District de Martelaren Cemetery, de" vier geschiedenis "-onderwijszalen van de Minjiang District, en de Water City Red Army Revolutionaire Exhibition Hall lanceerde meer dan 800 scènes. In de tentoonstelling Van de tentoonstelling van de boetiek, het ministerie van Organisatie District, het ministerie van Organisatie, enz. Tijd Civilization Practice "Six Lezingen" Vrijwilligersreeks, sprekende theorie – "Honderden jaren van Young Swinding" het "wetenschappelijke gewichtsverlies en een gezond leven van De gezondheid "WU Caixia kondigde de Finales" Six Lezing "aan in het nieuwe tijdperk van Chongqing. Tang Zhu.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。