V Breng een PIG PRIJS DROP TO Felle, Wenshi deelt reus dan 1,3 miljard! Accounts voor de bijzondere waardevermindering tot 21 miljard

V Breng een PIG PRIJS DROP TO Felle, Wenshi deelt reus dan 1,3 miljard! Accounts voor de bijzondere waardevermindering tot 21 miljard

  China New Jingwei 23 februari, Wenshi-aandelen brachten de resultaten van de uitvoering vrij, de 2021 miljard yuan van het bedrijf, een jaar-op-jaar daling, de netto-verlies miljard yuan, dezelfde periode eerder dan het jaar, de netto verlies miljard yuan, down %. Volgens het bedrijf verkoopt Wenshi-aandelen duizenden vlees (inclusief haarvarkens en vers) in 2021, en de verkoop van haarvarkens is kosten / kg, tegen 100, verkleed (inclusief haarkip, verse producten en gekookt voedsel), Het jaar-op-jaar nam toe, het verkopen van vleeseend (inclusief haar en vers), een jaar-op-jaar toename.

  Voor de daling van de prestaties, zei Wenshi-aandelen dat de prijs van varkens sterk daalde tijdens de rapportageperiode, en vanwege de continue stijging van de prijs van voeder grondstoffen, hebben sommige varkenszaaitjes in het bedrijf continu het potentieel van varkens gepromoveerd, en Het winst van de varkensfokkerij. Daalde met jaar-op-jaar, met een diep verlies.

Bovendien, tijdens de verslagperiode, is het bedrijf in overeenstemming met de relevante voorschriften en vereisten van de bedrijfsartikelende normen, en het is ongeveer 2,1 miljard yuan voor de voorlopige waarde van de momenteel overgegeven biologische activa en productieve biologische activa. (De finale Gegevens zijn onderworpen aan auditrapporten); om de neergang van de industrie, financi?n, financi?le kosten aanzienlijk aan te pakken. Wenshi-aandelen wezen erop dat het bedrijf de werkzaamheden van het varkensactiviteiten zal blijven bevorderen, het biologische veiligheidspreventie- en controlesysteem verbeteren, de kwaliteit van de salonachtige varkens blijven verbeteren en de markttarief van vleesvarkens verbeteren, de kosten van varkensfokkerij. In termen van aandelenkoers bleven Wenshi-aandelen in 2022 hersteld. Vanaf 23 februari, heeft de aandelenprijs van het bedrijf / aandelen gedurende het jaar bijna 5%. De verkoopgegevens die zijn beschreven door de Wenshi-aandelen toonden aan dat het bedrijf de vleesvarken verkocht (inclusief haarvarkens en vers) in januari 2022, inkomen miljard yuan, de verkoop van haarvarkens / kg, de verandering van de ring is%,%, – %, respectievelijk%, -% het co-jaarwijzigingen zijn%, -%, -%; januari-omzetgroeiles (inclusief haarkip, verse producten en gekookt voedsel), inkomen miljard en de verkoop van kakkerlakken / kg, de cyclo Variatie is -%, -%, -%, jaar-op-jaarratio van 6%,% en%; in januari worden de witte veer zaailingen verkocht.

(China New Jingwei-app) (Editor: Fu Jianqing).

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。