Two-Straat New Media Development Forum hield een goede toekomst in Xiamen

Two-Straat New Media Development Forum hield een goede toekomst in Xiamen

De evenementensite.

(China Taiwan Net Yin Sai Nan Foto) China Taiwan Network 12 december Xiamen Nieuws (Reporter Yin Sai Nan) op 11 december, het 13e Straat Forum · Nieuw Media Ontwikkelingsforum in Xiamen.

Het forum is het thema van "Tongxin Dream en Naar New Tour". Tegelijkertijd is het evenement tegelijkertijd, de "Two-Strand Treasure Hunt", en de gasten gezamenlijk de nieuwe richting van de uitwisseling van uitwisselingen en promoten gezamenlijk de prachtige toekomst van het nieuwe media-tijdperk ". De vice-voorzitter van de Fujian-provinciale politieke raadpleging, Qi Shizhen woonde het forum bij en leverde een toespraak.

Hij zei dat de Chinese cultuur een moeilijk verband is geworden tussen de mensen van de twee kanten van de mensen. Promoot Cross-Strait-landgenoten om de promotie van de uitstekende traditionele cultuur van China uit te voeren en is ook de waarde en de verantwoordelijkheid van de nieuwe media. Focus op de toekomst, moeten meer nieuwe media-innovatiepraktijken worden aangemoedigd en gepromoot om de vreedzame bijdrage van beide zijden van de Straat te bevorderen. De president van de nieuwe partij van Taiwan was de leiding over het forum en leverde een toespraak.

(China Taiwan Net Yin Sai Nan Foto) Forum, Taiwan New Party President Yunming expressed zijn mening over het verreikende belang van twee kanten van de jeugd. Hij gelooft dat de twee kanten van de jeugdcommunicatie zich moeten concentreren "het verleden begrijpen, het heden begrijpen en de toekomst openen" drie richtingen.

Praten over individuen met de moeder van 20 jaar vanaf de twee plaatsen, zei Yu Mingming dat we een rechtvaardige Chinezen moeten doen, "staat China op, rijk, sterk, het realiseren van de grote opwekking van de Chinese droom!" Taiwan Senior Media Huang Zhixian deelde zijn nieuwe media-sentiment. (China Taiwan Net Yin Sai Nan Foto) Taiwan Senior Media Huang Zhixian deelde zijn eigen gevoelens aan beide zijden van de nieuwe media. Ze zei dat de nieuwe media de "nieuwe blauwe zee" takken van de takken zijn, en ze kunnen de nieuwe wereld zien door hun ervaring op het vasteland te delen.

Huang Zhixian’s stomp, een true en gebroken, het echte vasteland heeft echte kracht, "Ik hoop dat de nationale taimin an, de twee kanten van de bank verenigd zijn, de mensen zijn gelukkig." (Einde) [Editor: Yin Shannan].

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。